Her finner du våre samarbeidspartnere som tilbyr overnatting på Sørlandet i alle prisklasser og lokasjoner. Du kan velge hytte ved sjøen eller badehotel i luksuriøse omgivelser på stranden. Les mer under.


Bie Apartment & Feriesenter

Bie Appartement og feriesenter er et prisgunstig alternativ til hotell for enkeltpersoner, lag og foreninger, firmaer og barnefamilier.

Området vårt ligger sentralt og usjenert med få minutters gange til Grimstad sentrum. Vi har både moderne leiligheter/feriehus og hytter med 1-3 soveværelser, og har også mange camping-arealer og bobilplasser. 

Vårt svømmebasseng er et naturlig rekreasjonssted for store og små om sommeren, og trampoliner og mange lekeområder holder barna i aktivitet hele dagen.

Om sommeren er restauranten åpen. Her er det mye god mat å velge i, og vi har inne- og uteservering med øl og vinrettigheter.

Med kort avstand (25 min.) til Kristiansand dyrepark og mange andre severdigheter, ligger alt til rette for flotte opplevelser på Sørlandet!

http://www.biea.no


Arendal Herregaard Spa & Resort

Arendal Herregård Spa & Resort ligger kun 10 minutter fra Arendal sentrum, med en majestetisk beliggenhet 250 meter fra Skagerakkysten på Hove, Tromøy i umiddelbar nærhet til Raet Nasjonalpark. Vi har åpent i perioden 1 mai til 30 september. Utenfor sommersesongen holder vi åpent for konferanser, merkedager, dåp, bryllup, minnestund og selskaper etter avtale. Vinteren 2018/2019 pusset vi opp alle våre 69 hotellværelser, restaurant, bar, resepsjon, bibliotek, selskapslokaler og møtelokaler. Vi har også en egen spa-avdeling med gode behandlingstilbud. Stemningen, miljøet, rammene – alt ligger til rette for at ditt opphold på Arendal Herregaard Spa & Resort skal bli vellykket. Vi byr på det lille ekstra som gjør at de fleste kommer igjen, og igjen, og igjen.

www.arendalherregaard.no


Sandaa Hytteutleie

Ditt ”eget” sommerparadis?
Hvorfor eie hytte på Sørlandet når vi kan tilby “ditt eget sommerparadis” for noen dager, noen uker, måneder eller år til en gunstig pris? Vi tilbyr hytter for kort tids eller lang tids utleie i naturskjønne omgivelser på Tromøy ytterst mot Skagerrak, den sørlandske skjærgårdsparken og Raet Nasjonalpark.

Det er mulig å kjøre fram til alle hyttene og det er lagt til rette for sikker lading av el-bil for dem som måtte trenge det.

Flest soldager
Sørlandet kalles hele Norges sommersted, og våre hytter ligger sentralt i denne herligheten enten man søker ro og fred eller pulserende rytmer og festivalliv. Det er kort vei til både festivalområder og byliv, men først og fremst er dette et fantastisk deilig sted å være – noen dager eller så ofte du vil. At regionen har flest soldager, gjør stedet ekstra attraktivt også på fine vår- og høstdager.

Tromøy
Arendal ligger skjermet mot havet av de to store øyene Hisøy og Tromøy. Mens Hisøy er tett befolket, er Tromøy en langstrakt øy preget av spredt småhusbebyggelse, hytter, mye skog og historisk kulturlandskap. Den delen av Tromøy som vender ut mot Skagerrak er en del av raet – rullesteinsbremmen som isen etterlot seg da den trakk seg tilbake på slutten av istiden. I dette spesielt fruktbare landbrukslandet ligger gården Sandaa – en av Tromøys eldste gårder. Her har det bodd folk helt siden bronsealderen. På den lave rullesteinsøya, Tromlingene, som strekker seg langs deler av det sørlige Tromøylandet, er det tydelige historiske spor etter de første nordmenn.

Alve
Midt på Tromøy skjærer Alvekilen som en kile inn i den langstrakte øya fra sør – og ytterst i denne kilen ligger gården Sandaa. Her har vi 8 hytter for utleie, noen praktisk talt i vannkanten – andre kun et par hundre meter fra sjøen. Alle hyttene ligger naturskjønt til med utsikt til svaberg og sjø. Dette er stedet for folk som vet å verdsette naturen rundt hyttene, evner å nyte late sommerkvelder i fredelige omgivelser og som kan ”la humla suse”.

Rolig område med båtmuligheter
Fra hyttene går det sjarmerende stier til båtplass. Alle leietakere har tilgang til bryggeanlegget. Leier du på åremål og trenger vinteropplag (utendørs) til båt kan det avtales.
Det er en 13 fots robåt til hver hytte inkludert i prisen.

www.sandaa.no


Dette avslappede feriestedet på en strand ved Hovekilen har avkjørsel fra fylkesvei 201. Det ligger 4 minutters gange fra Hoveodden og 12 kilometer fra Trefoldighetskirken.

Overnattingsmulighetene varierer fra enkle hytter med køyesenger og tekjøkken til koselige yurter med vedovn. Badene er felles. Oppgraderte yurter har eget bad og badekar i hovedrommet. Hengetelt og permanente telt er tilgjengelige.

Fasiliteter omfatter badstue, vedfyrte badestamper, isbad og en trendy restaurant. Frokost og utekjøkken er tilgjengelig mot betaling. Aktiviteter består blant annet av vindsurfing, kajakkpadling og yoga. Hotellet har også campingplass.

www.canvasnorway.com


Badehotellet

Velkommen til Badehotellet!

Arkitekturen i det moderne nybygget er reist i fullstendig harmoni med den historiske delen, og fra Sørlandets flotteste bankettsal nyter man utsikten til hav og myke sanddyner like utenfor dørene. Med en lekker velværeavdeling er dette trolig det nærmeste du kommer en «Middelhavsferie» i Norge.

www.classicnorway.no


Velkommen til oss! Vårt familiedrevne hotell har 25 komfortable værelser med moderne fasiliteter – innenfor historiske vegger. Vi gleder oss til å ta imot deg, midt i hjertet av Lillesand.

www.hotelnorge.no