Sørlandet Fiskeguiding AS ble stiftet i 2020 av David Mesics og Are Sagør. Ideen om et spesialisert selskap som jobbet direkte mot fiskeguiding og turistnæringen ble unnfanget ganske tidlig i 2019. Etter mye diskusjon og grubling på utallige fisketurer, ramlet sjansen ned i fanget på oss når vi ble kontaktet av prosjektet Sjøørret Sørlandet.

En tidlig start en kald vinter morgen med bål og kaffe

Ideen gikk fort fra bare tankespinn til alvor. Vi var med når alle aktørene innenfor reiselivsbransjen skulle møtes og presenterte hvem vi var og ikke minst hva vi hadde av ideer. Bekjentskap ble etablert og vi fortsatte jobbe bak kulissene med å realisere drømmen. Drømmen om å jobbe med det som gjør oss aller mest lykkelig, nemlig fiske og tur.

En flott sjøørret på vinteren

David er en habil frilufts mann med mange turer langs kysten og fjellet under beltet. Alltid blid og ofte med en lur kommentar. Har ofte med seg hunden Niko, som er av rasen Akita. Ingen kan slappe så godt av på tur som Niko. David spesialiserer seg på å binde fluer både til innlandet og kyst fiske. Dette er også noe han kan lære deg på et av våre fluebinder kurs. Ingenting slår ta en sjøørret på en flue du har bundet selv.

Are har ruslet rundt langs kysten med fiskestang i mange år. Dyktig sjøørret fisker med mange røver historier. Har drevet med hund i mange år og driver i tillegg til guiding med hundekurs. Utpreget utadvendt og kan lage en vits av stort sett det meste. Are har mye erfaring med å holde kurs og snakker hull i hodet på deg hvis han får sjansen. Gjerne fiske. Og hund.

Ut på tur aldri sur!